gepida kerékpár

 

A Gepida kerékpárok magyar gyártmányú biciklik, gyártójuk az Olimpiai Kerékpár Kft., akit az elmúlt 20 évét a folyamatos fejlődés mellet a piaci igényeknem megfelelő széles választék kialakítása jellemezte.

A márka kiválóságát tükrözi, hogy napjainkban kiemelkedő népszerűségnek örvend a külföldi kerékpár üzletek körében is, hazánkon kívül ugyanis még 20 másik országban értékesítik ezeket a bicikliket. Többek között ráadásul olyan országokban is, melyek híresek kerékpáros kultúrájukról és a kerékpár versenyekről, ilyen például Hollandia, Finnország, vagy Svédország.

A kerékpárok megjelenése ötvözi a letisztult elemeket és a dinamizmust sugárzó formákat.

Ha hű szeretnél maradni a magyar gyártmányú biciklikhez, ezt a kerékpár márkát bátran merjük ajánlani.

A gyártók rendkívül elhivatottak a kerékpározás iránt, biciklijeiket tesztelések hosszú sora előzi meg, mielőtt azok kikerülnének a gyártósorra. És nem csak biciklik, hanem az alkatrészek terén sincs ez másképp.

A Gepida név minőséget szavatol. Hatalmas előnye továbbá, hogy ha bármely okból valamely alkatrész cseréjére lenne szükség, azt a hazai gyártó biztosítja, így szervizelése rendkívül egyszerű. (Szemben mondjuk egy drágább keleti kerékpárral, melyhez a cserélendő alkatrészre olykor hosszú heteket kell várni.)

Emellett szintén a márka mellett szól, hogy a gyártók örök garanciát ígérnek alumínium és acél anyagú vázaikra. Így tehát biztos lehetsz benne, hogy biciklid hosszú éveken át elkísér majd útjaidon.

 

A Gepida biciklik ára:

A márka darabjai 90 000 – 400 000 Ft között mozognak. Bár nem a legolcsóbb biciklik, mégis azt kell, hogy mondjuk, hogy ezek a bringák kifejezetten jó ár-érték arányt képviselnek. Megfelelő, rendszeres gondoskodással hosszú éveken, sőt akár évtizedeken át szolgálják tulajdonosukat.

 

A Gepida biciklik között megtalálhatók:

városi, trekking, crosstrekking, fixi és MTB modellek. A hagyományos kerékpárok mellett pedig elektromos járgányok is beszerezhetők. Mindezek női és férfi típusokban és a gyermekek is találnak maguknak megfelelő Gepida biciklit.

A gyártó tehát kész szinte valamennyi kerékpáros célt, kerékpáros igényt kielégíteni termékkínálatával a felnőttektől kezdődően egészen a gyerekekig.