Schwinn Csepel kerékpár

A Schwinn Csepel az egyik legrégebbi és legismertebb hazai kerékpár márka.

20-40 évvel ezelőtt szinte nem volt olyan magyar család, ahol nem lehetett fellelni legalább egy Csepel bringát (és ami még zseniálisabb, hogy az akkori bringák a mai napig tökéletesen működnek).

A Csepel márka neve a kerékpárok világában egyet jelent a minőséggel. A bicikliket nem csak Magyarországon, de a környező országokban is előszeretettel vásárolják.

A régi klasszikus forma mára már jelentősen átalakult, igazodva a kor igényeihez és trendjeihez, a minőségből azonban a gyár szerencsére semmit sem engedett.
Ha nem vagy a gyakori kerékpárváltás híve, akkor ez a márka jó választás lehet számodra.

A Csepel kerékpárok között gyermek, női és férfi modellek egyaránt megtalálhatók, így az egész családot képes ellátni a gyártó.

A biciklik minőségének egy remek mutatója, hogy a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal a kerékpárok vázára. A szervizelés pedig, révén, hogy a gyártó magyarországi, rendkívül gördülékenyen zajlik, nem kell azon aggódnod, hogy 1-1 alkatrészre hosszú hónapokat kell várnod majd.

MTB, városi, camping, trekkig, fixi és országúti típusok egyaránt megtalálhatók a Csepel modellek között.

Ár- érték arányban szintén remek választás a márka. Nagyjából 50 000 Ft-tól már egy csúcsszuper bringára tehetsz szert, mert garantáltan kielégíti majd minden bringás igényedet: esztétikus, minőségi és kényelmes.

Akciós Schwinn Csepel kerékpár modellek itt!