Gondoltál már arra, hogy amellett, hogy friss levegőt szívsz, kardiózol, túrázol, világot látsz, élvezed a mozgás örömét kerékpározás közben, még a szex is jobb lehet tőle? Mert bizony így van.

De igazából mindez logikus is, ha egy kicsit jobban belegondolunk… na de várj, ne ugorj rögtön nyeregbe, előtte még olvasd el, miként is teheti a RENDSZERES kerékpározás jobbá a hálószobai jeleneteket.

A rendszeres kerékpározás javítja a fizikai erőnlétet, a kondíciót, ami aztán az élet számos egyéb területén, így például majd a szexben is megmutatkozik. A javuló erőnléttel ugyanis egyszerre javul a teljesítőképesség, így pedig egyben az aktus hossza és intenzitása is.

Nem beszélve arról, hogy a potencianövelők legjavát is bátran kidobhatod, ugyanis a rendszeres testmozgás még a libidót is képes eredményesen megnövelni. Ahogyan a rendszeres mozgással, a sporttal, a kerékpározással javul a vérkeringés, úgy jut fokozott vérbőséghez a tudodmicsoda is.

A sportolók jellemzően jóval kitartóbbak, mint a sportot nem űző társaik, ami az együttlét során csak jól jöhet. A hálószobában sokszor erőn felül kell teljesíteni a maximális eredmény eléréséig, csakúgy, mint a sportban, aki pedig hamar feladja, sosem győzhet.

És akkor még nem beszéltünk az egyik legmeghatározóbb tényezőről: a sportoló férfiak (ahogyan a nők is) a legtöbb esetben vizuálisan vonzóbb látványt nyújtanak, mint nem sportoló társaik, ami bizony a vágykeltésben nem egy utolsó szempont.

Na és mi a helyzet a tesztoszteronnal? Abból bizony nincs hiány! A rendszeres testmozgást végző férfiak teste fokozott mennyiségű tesztoszteron hormont termel, ami növeli a szexuális vágyat. A biciklizés tehát remek tesztoszteron fokozó!

Mit mondasz? Mindezeket olvasva, megéri kerékpárra pattanni? Mert szerintünk a válasz egyértelműen igen!