Hogyan kell felvinni a műszempillákat?

Először is fel kell készítened műszempillád a használatra. Kezdd a szempillák meleg vízzel és szappannal történő megmosásával. Ügyelj arra, hogy eltávolíts minden olajat vagy sminket, amely a szempilláidon lehet. Ezután egy szempilla applikátorral vidd fel a ragasztót minden szempilla végére. Vidd fel a szempillákat a szempillák aljára. Ügyelj arra, hogy a szempillákat a szempilla gyökereihez tartsd az erős, egyenletes felvitel érdekében. Hagyd megszáradni a ragasztót.

Milyen gyakran alkalmazhatsz műszempillát?

Ha minden nap műszempillát szeretnél felvinni, először nedvesítsd meg a szempilláid, majd vidd fel ragasztóval a szempillákat. Vidd fel a ragasztott pillákat a szempillák tövére. Hagyd megszáradni a ragasztót, majd viseld a műszempillát. A szempillák eltávolításához használj meleg, nedves törlőkendőt, majd óvatosan távolítsd el a szempillákat.

Mik azok a mágneses műszempillák?

A mágneses műszempilla olyan műszempilla, amely mágnesekkel tapad a viselő felső szemhéján lévő szőrre. Általában rövidebbek és keskenyebbek, mint a hagyományos műszempillák. Népszerű választás a nők számára, akik természetesebb megjelenést szeretnének a sminkjükhöz.

Hogy tarthatók tisztán a műszempillák?

A műszempillák tisztításához vattakorongra és babaolajra lesz szükséged. Nedvesítsd meg a vattakorongot, és adj hozzá néhány csepp babaolajat. Finoman söpörd végig a vattakorongot a műszempillákon, ügyelve arra, hogy jól bevonja őket. Tartsd a vattakorongot a szempillához néhány másodpercig, majd távolítsd el egy kendővel. Szükség esetén ismételd meg.